Redaktionen

Alex Holm

Jag heter Alex Holm och 34 år. Läser på Radiolinjen på Vara Folkhögskola. Bor i Trollhättan och kommer från Nossebro. Under min lediga tid är jag med min familj. Favorit syssla är träna och se på kriminal filmer, serier

Amanda Isenberg

Halloj! Jag heter Amanda Isenberg, jag är 20 år och kommer ifrån Gotland men har livet hemma i Kalmar. Jag gillar att äta frukt, speciellt färgglada frukter för det gör mig glad i hjärtat. Tycker det är kul med korsord och mysterium. Min favoritlåt är She's Casual med The Hunna OCH jag älskar 112 Aina, KRAM.

Josefin Möller

Jag heter Josefin Möller, är 24 år och kommer från Hässleholm i Skåne. Jag går första året på Radiolinjen på Vara folkhögskola. Jag tycker om tv-spel, kvinnliga poeter och alla slags hundar. Min favoritlåt just nu är Fickle Heart med Ira Wolf.

Lina Mattsson

Hallå! Jag heter Lina Mattsson (Thowsen inom en snar framtid), är 21 år gammal och kommer från Uddevalla. När jag blir stor vill jag ha en berner sennenhund men tills dess roar jag mig med powernaps, promenader och diverse dokumentärer. Jag älskar (och saknar!) havet, även om västgötaslätten också har sin charm. Min favoritlåt just nu är Kampen och Härligheten med Timo Räisänen! Den är fantastisk.

Magdalena Gustafsson

Mitt namn är Magdalena Gustafsson och är 25 år gammal jag kommer från början från Hallsberg som är en liten stad i Närke men har flyttat runt endel senaste åren. Jag tycker om teater/film, gå långa promenader, kläder/mode och diy videos på youtube. Min favorit låt just nu är Icona Pops låt "They're building walls around us" från Så mycket bättre.

Martina Fasen

Jag heter Martina Fasen - ja du läste rätt. Jag är 19 år och kommer från en liten by utanför Falun. När jag inte klipper och gör radio läser jag klyschiga kärleksböcker, inser att jag återigen har misslyckats med att ta hand om min sömn och glider runt på vägarna med mitt nya körkort. Sak jag inte kan klara mig utan: Penna. Min bästa favoritlåt är Shatter Me av Lindsey Stirling.

Michaela Wahnberg

Michaela på 23 år från Falköping här. Är en sprallig tjej som går första året på Vara folkhögskola inriktning radiojournalistik efter att ha bott i Stockholm i tre år. Min dröm är att sitta i radio och låta radiolyssnarna njuta av en trevlig färd. Helst med min nuvarande favoritartist Frej Larsson.

Nadia Block

Nadia Block, 23 år från Stockholm. Jag tror på veganism, jämställdhet och Bajen. Favoritlåt: "White foxes" av Susanne Sundfør & "My mind" av Yebba. En gång vann jag ett musikquiz med Möller & Kettil, men förutom det har jag nog inte åstadkommit så mycket. Jag är nöjd ändå.